U prostoru Narodne knjižnice Hum na Sutli 12. siječnja 2019. godine od 10 do 13 sati organiziramo radionicu za žene starije od 55 godina. Radionica se sastoji od čitanja poznatog Zagorkinog djela Tajna krvavog mosta i Zagorkinog kviza te diskusije o statusu žena kroz povijest. Voditeljice radionice su Vesna Barilar, Jasminka Pešut i Tajana Broz.

Predznanje bilo koje vrste nije uvjet za sudjelovanje, a uz radionice i druženje s poznavateljicama Zagorkinog života i djela bit će organiziran i ručak za sudionice. Ovisno o broju prijava za sudionice će biti osiguran i prijevoz minibusom iz smjera Klanjca i Krapinskih Toplica. Ukupan broj sudionica ograničen je na 20.

Sudjelovanje za korisnice je besplatno!

Prijaviti se možete putem e-maila: lag@zagorje-sutla.eu ili WhatsApp/Viber aplikacije na broj 091 75 22 375. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, kontakt, općinu/grad te priložiti obostranu kopiju/fotografiju osobne iskaznice ukoliko niste do sada sudjelovali u aktivnostima projekta. Sva obrada osobnih podataka vrši se isključivo u svrhu izvještavanja i pravdanja projektnih aktivnosti provedbenim tijelima EU fondova.

Kontakt osoba je Tajana Broz.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 695.319,93 kn, a projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u ukupnom iznosu od 591.021, 94 kn. Organizacija radionice je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Centra za ženske studije.