U okviru projekta u pripremi  je dvodnevno događanje Zagorkin kamp koje će se održati 5. i 6. studenog 2018. godine te koje čini niz radionica: čitalačke uz igru i kviz, radionica slogana za zidnjake, upoznavanje sa starim knjigovezačkim obrtom, likovne i etnografska radionice, radionica o odijevanju i rodnom kodiranju, predavanje o coprnicama. Radionice su namijenjene svim ženama starijima od 55 godina iz  Like, Zagorja i Zagreba uključujući one koje žive u samačkim kućanstvima, nezaposlenima i umirovljenicama. Program Zagorkinog kampa dostupan je na web stranicama Centra ženske studije (www.zenstud.hr),  Etnografskog muzeja (www.emz.hr) i Lokalne akcijske grupe Zagorje – Sutla (www.zagorje-sutla.eu).

Program se odvija od 11 sati 5. studenog do 18 sati 6. studenog 2018.

Raspored možete pronaći ovdje: ZAGORKIN KAMP_PROGRAM

Za sudjelovanje nužno je prijaviti svoj dolazak na adresu zagorka@zenstud.hr ili na broj mobitela 098  433 121. Kontakt osoba je Ana Zbiljski.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 695.319,93 kn, a projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u ukupnom iznosu od 591.021, 94 kn. Organizacija radionice je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Centra za ženske studije.