OBR7

Hvala svima vama što ste došle/i i bile/i dio milijarde koja je ustala protiv nasilja nad ženama i djevojčicama 14. veljače na Cvjetnom trgu!

Hvala gospođi Višnji Ljubičić, gospođi Sandri Švaljek i gospodinu Ivi Josipoviću na podršci.
Hvala Gradu Zagrebu – Uredu Gradonačelnika i Službi za promicanje ljudskih prava i Uredu za informiranje Europskog parlamenta.

Zahvaljujemo svim izvođačicama i izvođačima koje/i su nas zagrijale/i:
Zli bubnjari, Vibrica, GRETTA, Listopad, S3ngs i Barbari i plesačicama (Atomic Dance Factory, Plesni studio VEM, Ana’s Sensual Fitness, Un Respiro i plesačice Zumbe).

Dijelove Konvencije Vijeća Europe o sprječavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji ratifikaciju koje smo tražile/i ove godine čitali su: Luka Nižetić, Miran Kurspahić, Dušan Bućan, Nenad Korkut, Gordan Bosanac, Dragan Nikolić, Dado Ćosić, Boris Veličan, Mark Dekanich, Mislav Mandir, Vili Matula i Zdravko Šljivac – hvala!

Velika zahvala i Danieli Trbović i Milanu Majerović Stilinović koji su nas vodili kroz cijeli program. Događanje su zabilježili Danijela Stanojević i Noa Pintarić.

S nama su kampanju Milijarda ustaje organizirale: Zajednica saveza udruga osoba s invaliditetom Hrvatske – SOIH, RODA – roditelji u akciji, CESI, Ženska soba, Udruga sindikata biciklista, SDFŽ GO Zagreb, I gdje je tu ljubav i Udruga Kamensko.

[slideshow_deploy id=’602′]