Centar za ženske studije provodi istraživanje s ciljem mapiranja zastupljenosti i vrste sadržaja vezanih za ženske/rodne teme u kurikulumima na visokoškolskim institucijama nekih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na uzorku koji čine nekoliko društveno-humanističkih fakulteta te Akademija dramske umjetnosti i Medicinski fakultet.


Tražimo volonterke i volontere koji bi sudjelovali u provedbi istraživanja pomoću metode analize sadržaja. Za odabir volontera bitan je interes za ženske/rodne teme, teorijsko predznanje o provedbi istraživanja, status studenta ili završen fakultet unatrag tri godine. Prije početka istraživanja, odabrani volonteri su obvezni polaziti instruktažu u trajanju 90 min uz vodstvo stručnih osoba.

Naziv projekta: Istraživanje zastupljenosti ženskih/rodnih sadržaja u sveučilišnim kurikulumima (u okviru projekta Za aktivnog građana/građanku – obrazovanje mladih o rodnoj ravnopravnosti)

Vrsta posla: provedba jedne od  faze istraživanja – prikupljanje podataka u trajanju 20 sati
Organizator: Centar za ženske studije
Kontakt osoba: Andreja Gregorina, andreja.gregorina@zenstud.hr
Lokacija projekta: Dolac 8/I, Zagreb, Grada Zagreb
Ciljana skupina:studentska populacija/ili osobe koje su završile studij unutar tri godine
Ciljani broj volontera: 7
Datum početka volontiranja:  7. veljače 2017.
Datum završetka:  3. travanj 2017.
Broj sati: 20
Od do: nije određeno
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb
Potrebna znanja i vještine: studentski status/ili završen studij unatrag tri godine, teorijsko  predznanje o provedbi istraživanja, interes za ženske/rodne teme
Web stranica: 0
Pokriveni troškovi: 0

Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Utvrditi zastupljenost žensko/rodnih tema na razini studijskih programa, na razini kolegija te  na razini nastavne jedinice.
Očekivani rezultati za volontere:  stjecanje iskustva u  provedbi  istraživanja, upoznavanje s metodom analize sadržaja, proširenje komunikacijskih vještina, proširenje informacija  o ženskim/rodnim temama.

Molimo da svoje prijave pošaljete na adresu andreja.gregorina@zenstud.hr

 

Autor
admin
Datum objave
22.12.16
Kategorija
Novosti
Oznake